✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen

Wobbel

Merk Wobbel

Wobbel balance board

De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. Onder de naam Wobbel presenteren wij dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. 

De Wobbel werkt als een magneet op kinderen. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel. Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant? De Wobbel stimuleert balans en evenwicht, verleidt tot beweging en spel in huis. Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. 

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. De Wobbel is in verschillende kleuren verkrijgbaar en voorzien van een ruim assortiment EKO wolvilt. De Wobbel is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt en prachtig staat in huis.

Alle Wobbels komen uit een eigen duurzaam FSC bos ten noorden van Parijs. In dit bos worden flora en fauna beschermd. En worden dus alleen bomen gekapt die 'mogen'. Ook nu er een Wobbeltekort dreigt, respecteren wij de snelheid van 'ons' bos. Gelakt met de meest milieu- en kind vriendelijke watergedragen lak. Hun EKO-vilt is van 100% schapenwol. Ecologisch vilt is een duurzaam en supersterk product. Gekleurd door de natuur.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn keuzes die ze bij Wobbel bewust maken.

De Wobbel Original kreeg er al snel enkele broertjes erbij: Wobbel XL, Wobbel 360, Wobbel starter en de Wobbel Pro!

 

 

 

 

 

Sorteren op

Balance Board Blank gelakt 360 Mouse

De Wobbel 360 is een ronde Wobbel
€ 180,00 € 150,00