✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 10,00 Max: € 45,00
10 45

Waytoplay

Merk Waytoplay

Waytoplay, de flexibele autobaan, leg je overal neer. Het daagt uit en stimuleert kinderen te fantaseren en creëren. Het bestaande speelgoed wordt bij de baan betrokken.

Het handige van Waytoplay is dat er zowel binnen als buiten mee gespeeld kan worden. Door de flexibiliteit en slijtvastheid van het rubber kan de baan op en over iedere ondergrond gelegd worden. Waytoplay is een flexibele autobaan die bestaat uit makkelijk te koppelen rubberen baandelen.

De autoweg van Way to play leg je over drempels, door het gras of zelfs op het strand... Zowel binnen als buiten, op vakantie en met al je vriendjes. De kracht van Waytoplay, de flexibele autobaan, zit hem in de eigenschappen van het product: de eenvoud, slijtvastheid en flexibiliteit.

Sybren Jelles, ontwerper WaytoPlay: "Het idee en ontwerp voor een autobaan van rubber delen gaat terug naar het jaar 2003. Weer een tweetal jaar laten heb ik er een laten maken voor mijn zoons vierde verjaardag. In 2014 gaat WaytoPlay met een Nederlands bedrijf in zee om de nieuwe baandelen in Duitsland te laten produceren. Deze Duitse spuitgietfabriek kan in groten getale produceren. Een 100% Nederlands product met Duitse kwaliteit. Een perfecte combinatie."

 

 Sorteren op

autobaan Runway met vliegtuig

Leuke autobaan Runway met vliegtuig van Way To Play!
€ 45,00

Autobaan aanvulset Bochten

Geef je fantasie wieltjes en bepaal jouw eigen eindeloze route!  
€ 12,00 € 10,00