✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel

Stokke

Merk Stokke

De Stokke filosofie is gebaseerd op het ontwerpen van producten in het beste belang van het kind. 

Alle  Stokke producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de band tussen ouder en kind te optimaliseren. Hierdoor staat elk ontwerp garant voor perfecte ergonomie en onovertroffen comfort. Het kind is de belangrijkste gebruiker. Van kinderwagen met hoge zit tot de draagzak, van kinderstoel tot kinderkamer altijd staat het kind centraal met zijn behoeften.

De modulaire Stokke® Tripp Trapp® is het meest bekende artikel, de kinderstoel die meegroeit. In elke fase van de ontwikkeling zit je kindje ergonomisch en comfortabel mee aan tafel. 

Het ingenieuze ontwerp van de Tripp Trapp® zorgde voor een revolutionaire kijk op kinderstoelen in 1972 toen hij werd geïntroduceerd. De stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier. Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de stoel met je kind meegroeit. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden.

Sorteren op

Tripp Trapp Newborn Set

Met je pasgeboren baby in de Newborn Set mist je baby geen seconde van het gezellige gezinsleven
€ 99,00 € 85,00