✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel

Sorry - dit product is niet meer beschikbaar

999 games Stenen tijdperk 10+

Toegankelijk strategisch bordspel voor de hele familie. Jaag op wild, ontwikkel gereedschap en verzamel verschillende grondstoffen om hutten te bouwen!
€ 39,99
Niet op voorraad
  •  Gratis verzending bij bestellingen hoger dan 75€  (anders 5.95€) 
  •  Cadeautje nodig? Wij pakken het gratis voor je in  
  •  Voor 12h00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden  
Product omschrijving

In het bordspel Stenen Tijdperk van 999 Games probeer je te overleven. Daartoe zet je jouw stamleden op verschillende gebieden in. Je jaagt op wild om je volk van voedsel te voorzien, ontwikkelt gereedschap en verzamelt grondstoffen als hout, steen en zelfs goud, waarmee je functionele en waardevolle hutten bouwt. Uiteraard ontbreekt ook gezinsuitbreiding niet, noodzakelijk om later in het spel meer acties te mogen uitvoeren. Tijdens het spel zijn er talloze manieren om aan punten te komen, zoals het bouwen van hutten en het verzamelen van beschavingskaarten in combinatie met bepaalde ontwikkelingen. Je wint als je uiteindelijk de meeste punten hebt.

In Stenen Tijdperk zijn er veel manieren om je doel te bereiken, waardoor iedere speler een andere strategie kan kiezen. Aan het einde van het spel zal blijken welke de juiste was.

Stenen Tijdperk is een prachtig spel voor zowel families als gevorderde spelers. 


Inhoud: 1 speelbord, 4 tableaus, 68 grondstoffen, 40 stamleden, 8 markeerstenen, 53 voedselfiches, 28 tegels met hutten, 18 gereedschapfiches, 1 startspelerfiguur, 36 beschavingskaarten, 7 dobbelstenen, 1 dobbelbeker, 1 bijlage, spelregels

  • Spelduur +/- 60 min
  • 2 tot 4 spelers
  • Vanaf 10 jaar
  • Strategisch bord spel van 999 Games
  • Spelregels ook via www.999games.com te bekijken


 

Product specificaties
Leeftijd 10 - 99 jaar
Spelduur 60 min
Afmetingen 25x31x7 cm (lxbxh)
Gewicht 1600 gram
Merk