✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen

Toddlekind

Merk Toddlekind

De mooiste speelmatten voor kids en stijlvolle ouders! 

Samen met Toddlekind® zijn we er van overtuigd dat je interieur geen slachtoffer hoeft te worden van schreeuwerige, kleurrijke printjes! Als ouders compenseer je en maak je veel offers voor je kids, logisch!

Het unieke aan de speelmatten van Toddlekind® is dat ze totaal niet op speelmatten lijken, maar wel alle vertrouwde eigenschappen bevatten. Daarnaast zijn de speelkleden perfect voor kleintjes met allergieën, zoals huisstofmijt. De matten zijn super makkelijk en snel af te nemen en te reinigen. Toddlekind® speelmatten lijken op high-end vloerkleden welke perfect passen in jouw met zorg uitgekozen interieur, maar nog steeds je kleintje beschermt tegen het dagelijkse struikelen, vallen en stoten! 

Gemaakt van top kwaliteit non-toxic EVA foam die voldoet aan alle verplichte veiligheidsvoorwaarden Europa en de US for your peace of mind;-)

Ontdek bij Pimpel en Mees hun twee prachtige collecties. De Nordic Collection past perfect in alle strakke en industriële interieurs en De Persian Collection geeft een extra bohemian twist aan de interieur stijlen van nu!

 

Sorteren op

Speelmat Nordic Nude

Having a stylish home really is child’s play!
€ 105,00

Speelmat Nordic Pebble

Having a stylish home really is child’s play!
€ 105,00

Speelmat Persian Sand

Having a stylish home really is child’s play!
€ 105,00