✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 50€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis cadeaupapier
✓ Echte winkel

999 games Roar!

Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem zit verwerkt.
€ 29,95
€ 20,96
Op voorraad
  •  Gratis verzending vanaf 50€ of gratis thuislevering regio Oudenaarde (anders 4.95€) 
  •  Cadeautje nodig? Wij pakken het gratis voor je in  
  •  Voor 17h00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden  
Product omschrijving

Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een genieuse manier in het spelsysteem zit verwerkt. Eén van jullie is het ontsnapte monster en bedient de tablet. De anderen zijn scheikundigen en proberen het monster te vangen. 

Na elke beurt laat het monster via de tablet verschillende geluiden horen, die met locaties op het speelbord overeenkomen. Op basis daarvan moeten de scheikundigen proberen te bepalen waar het monster zich bevindt. Omdat de geluiden door elkaar lopen en de scheikundigen het niet altijd met elkaar eens zijn, is dat nog niet zo eenvoudig. Zowel het monster als de scheikundigen hebben speciale eigenschappen tot hun beschikking om het zichzelf gemakkelijker en de ander(en) moeilijker te maken.

Elke beurt doet het monster met behulp van het digitale apparaat een aantal stappen, waarna de scheikundigen op het speelbord hetzelfde doen, eventueel begeleid door speciale eigenschappen. Met de tablet of smartphone wordt daarna het speelbord gescand om te controleren of alles volgens de regels is gegaan of het spel is afgelopen. Het monster wint als hij zijn missie op tijd volbrengt. De scheikundigen winnen als ze het monster vangen of verhinderen dat het zijn missie op tijd volbrengt. 

De interface van de applicatie is zeer intuïtief. Je raakt er dus snel aan gewend en bent binnen no-time aan het spelen.

Het speelbord heeft een eenvoudige en een moeilijke kant, zodat je de moeilijkheidsgraad voor de scheikundigen kunt aanpassen! 

  • Spelduur 15 min
  • 2 - 4 spelers
  • Hybrid semi-coöperatief deductiespel voor het hele gezin!
  • Gratis applicatie voor de meeste ioS- en Android-besturingssystemen
  • Tablet/smartphone niet inbegrepen
  • 999 Games
  • Speelgoed van het jaar 2016
Product specificaties
Spelduur 15 - 25 min
Leeftijd 7 - 99 jaar
Afmetingen 26x26x10 cm (lxbxh)
Gewicht 400 gram
Merk
Vaak samen gekocht

Tilt

Een uitdagend kantelend en schuivend doolhof.
€ 19,99

Ma Cacabane Rood

Een kartonnen privé-vertrekje voor de allerkleinsten met de binnenkant vol met spelletjes en tekeningen. Vast en zeker de beste manier om potje-trainingen reuzefijn te maken!
€ 39,95
Recent bekeken producten