✓ Ruim aanbod speelgoed en decoratie
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of bij afhaling in winkel
✓ Gratis cadeaupapier
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 8,00 Max: € 23,00
8 23

Quut

Merk Quut

Quut, design speelgoed voor bad- en strandplezier,  is ontworpen door de Belgische designers van Pars Pro Toto (2013). 

Het speelgoed van Quut is ontworpen en gemaakt om lang mee te gaan. Kinderen kunnen er op het strand, in de tuin, in bad en zelfs in de sneeuw mee spelen. De bedoeling van de designers is de creativiteit van kinderen te triggeren en hen miljoenen speelmogelijkheden te bieden. Met het speelgoed van Quut zijn kinderen zinvol bezig! Altijd en overal!

De succesformule waarbij klassiek en soms iconisch speelgoed wordt heruitgevonden om ze nog beter, slimmer en duurzamer te maken, houdt onder meer in dat de speeltjes op meer dan één manier kunnen worden gebruikt. Met elk stuk speelgoed kun je verschillende dingen doen.
Alle producten zijn vrij van BPA, ftalaten en latex, zijn recycleerbaar en zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijdsgroep 0+. Quut weet dat kinderen zich hechten aan hun favoriete speelgoed en er een liefdesrelatie mee hebben, dus moet het een heel leven meegaan. Of langer, want het kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. Van duurzaam gesproken!

Quut had al twee Red Dot Design Awards in zijn prijzenkast staan voor de producten 'Scoppi' en 'Alto' en nu is ook de laatste nieuwkomer Quut Cana in de prijzen gevallen. 

Het volledige Quut assortiment is verkrijgbaar bij Pimpel en Mees.

 

Sorteren op

Gieter Cana 1L

Cana, de watergieter voor groot en klein.
€ 16,99

Emmer Ballo

€ 16,99

4-in-1 zandspeeltje Triplet

Zeven, harken, scheppen, decoreren: de Triplet kan het allemaal.
€ 8,50

Cuppi

De Cuppi is een schopje, zeefje en bal, alles in een! Ideaal om poortjes en gangen te maken in je zandbouwsels, om met water of zand te schrijven en je eigen zandknikkerbaan te bouwen!
€ 8,50

Sloopi Badboot

€ 12,50

Lili drijvende bloem

Badspeeltje Lili tovert uw badkuip om tot een sprookjesachtige speelvijver.
€ 12,50

Alto

Met de drie-delige Alto bouw je supersnel de allermooiste zandkastelen.
€ 16,99