✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel

Over ons

“Kinderen moeten kind kunnen zijn en écht kunnen spelen.”

Over ons - Pimpel en Mees

“Norah en Liann zijn mijn grootste fans. Zij testen met plezier onze nieuwste spullen uit.”


Pimpel en Mees in Oudenaarde

Woon je in de buurt van Oudenaarde? Bezoek dan onze bakstenen speelgoedboetiek, goed voor 100 m² kijk- en kiesplezier. Je voelt en beleeft er al je favoriete spullen. Ligt Oudenaarde niet bij de deur of shop je liever online? Dan zit je hier goed.Er was eens ... Pimpel en Mees

Na de geboorte van mijn kinderen miste ik een leuk speelgoedaanbod in de buurt. Creatieve spullen die verder kijken dan het commerciële aanbod. Leuk speelgoed dat anders is dan de doorsneekoek van de grote speelgoedketens. Ik bleef op mijn honger zitten en opende in 2012 de deuren van mijn eigen speelgoedparadijs: Pimpel en Mees.

Hip speelgoed met een twist

Origineel, creatief en leuk, zo omschrijf ik ons aanbod. Ik geloof dat speelgoed moet verwonderen, uitdagen en al spelend doen leren. Want spelen is veel meer dan op een knopje drukken en zien wat er gebeurt. Spelen is ontdekken, verhalen verzinnen en zichzelf verliezen in de rol van stoere prinses of lief draakje. Alles kan.

Eigentijds, oerdegelijk houten speelgoed

Kinderen moeten helemaal opgaan in hun spel. Ze moeten hun fantasie ten volle leren gebruiken, en hun speelgoed moet tegen een stootje kunnen. Daarom selecteren wij uitsluitend spullen in degelijke, veilige materialen. Zoals hip, houten speelgoed met een kleurrijke lik kindvriendelijke verf. Dat is ijzersterk en het ziet er nog mooi uit ook.

Vrolijke sfeermakers en design voor kids

Kinderen fleuren je interieur op met prachtige knutselwerkjes en ... een karrenvracht aan speelgoed. Wij houden zelf niet van schreeuwerig, plastic speelgoed, en willen dat mama en papa zich ook thuis voelen in huis. Daarom shop je bij ons de mooiste designspullen voor kids, met een vleugje kleur hier en een hippe vormgeving daar.

Speelgoed van internationale en Belgische kwaliteitsmerken

Kwaliteit en design gaan hand in hand bij Pimpel en Mees. Wij kiezen resoluut voor topmerken die uitblinken in creativiteit en vormgeving, van designers van eigen bodem en grote namen van buiten onze landsgrenzen. Je ontdekt ze allemaal in deze webshop. Veel speelplezier!

Speelse groeten

Peggy