✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel

Sorry - dit product is niet meer beschikbaar

Atelier Pierre Junior Nachtlamp LED myBOO Spokenjager

Zet mij in 'ghost hunting' mode en maak ik jouw kamer vrij is van alle slechte spoken. Natuurlijk zorg ik wel dat lieve spoken bij jou blijven... Slaap zacht!
€ 44,95
Niet op voorraad
  •  Gratis verzending bij bestellingen hoger dan 75€  (anders 5.95€) 
  •  Cadeautje nodig? Wij pakken het gratis voor je in  
  •  Voor 12h00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden  
Product omschrijving
Dit vriendelijke spookje, genaamd myBOO is een samenwerking tussen Atelier Pierre Junior en My Machine, MyBOO verjaagt alle boze spookjes!
De spokenjager ‘myBOO’ activeren is simpel: als ouder druk je twee seconden op de aan- en uitknoop. Daarna jaagt het vriendelijke spookje op slechte spoken in verschillende fases en lichtkleuren van rood (gevaar) over blauw (goede spookjes worden gespaard) tot groen (veilig!) van telkens één minuut. Kinderen die dat proces willen versnellen, kunnen dat door zachtjes op het spookje te tikken. Na het spokenjagen geeft ‘myBOO’ nog tien minuten wit licht. Daarna dimt het uit en is het tijd om te slapen. ‘myBOO’ zorgt zo niet alleen voor een veilig gevoel, maar stimuleert ook een positief contact tussen ouder en kind (én een goede nachtrust voor beiden 😊). Wie ‘myBOO’ een volledige nacht als nachtlampje wil gebruiken, kan dit via de meegeleverde USB-kabel. 
Op de website van ‘myBOO’ ka je je vriendelijke spookje registreren. Op die manier is voor ieder kind op de online wereldkaart zichtbaar welke steden en regio’s spokenvrij zijn! 
  • Afmeting: 22 x 14 x 14 cm
  • Materiaal: 12V EPOXY, MDF
  • Energiezuinige LED-verlichting
  • Dimmer en adaptor meegeleverd
 

 

 

 

Product specificaties
Materiaal kunststof
Afmetingen 15x15x20 cm (lxbxh)
Gewicht 200 gram
Merk
Product labels