✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 9,00 Max: € 17,00
9 17

Mushie

Merk Mushie

Mushie is ontstaan tijdens Mushie haar tweede zwangerschap. Tijdens haar zoektocht naar de beste babyproducten, stijlvol en veilig voor haar baby was Mushie en haar man Levi gefrustreerd door het huidige aanbod, ze begon haar eigen lijn en zo werd samen met haar zoontje haar eigen merk geboren.. Mushie woonde zelfs even in België tijdens haar kindertijd.

Mushie maakt enkel gebruik van duurzame en ecologische materialen, brengt functionele baby musthaves in een stijlvol design. Het resultaat zijn producten die zowel mama (papa) als baby blij maken. Silicone slabben, speenkettingen, stapeltorens, snackdoosjes...

De kleuren van de Mushi matchen perfect met de populaire Bibs tutjes. 

 

 

Sorteren op

Milestone Card

Mooie set Milestone Cards van Mushie
€ 14,00

Fopspeenhouder Lilac

Handige Pacifier Case Lilac van Mushie
€ 15,00

Bijtspeeltje Cat Stone

Deze grijze bijtring met kat oortjes van Mushie is ongetwijfeld de nieuwe favoriet van jouw kleintje! De Teether Cat Stone helpt tegen de pijn van doorkomende tandjes en verzacht het pijnlijke tandvlees.
€ 9,50

Bijtspeeltje Rainbow Blue

Dit blauwe regenboog bijtspeeltje van Mushie is de nieuwe favoriet van jouw kleintje! De Teether Blue Rainbow helpt tegen de pijn van doorkomende tandjes en verzacht het pijnlijke tandvlees.
€ 12,50

Bijtspeeltje Rainbow Mauve

Dit paars roze regenboog bijtspeeltje van Mushie is de nieuwe favoriet van jouw kleintje! De Teether Mauve Rainbow helpt tegen de pijn van doorkomende tandjes en verzacht het pijnlijke tandvlees.
€ 12,50

Fopspeenhouder Blush

Handige Pacifier Case van Mushie
€ 14,99

Fopspeenhouder Grey

Handige Pacifier Case van Mushie
€ 15,00

Vingertandenborstel Sand Blush

Handige silicone baby tandenborstel
€ 9,50

Silicone slab Rainbow

Handige silicone slap met opstaande opvang rand in beige met vrolijke regenboogprint. Onmisbaar als je kindje zelfstandig gaat eten en ook smossen!
€ 13,95

Silicone slab Dinosaurs

Handige silicone slap met opstaande opvang rand in beige met dinoprint. Onmisbaar als je kindje zelfstandig gaat eten en ook smossen!
€ 13,95

Silicone slab Powder Blue

Handige silicone slap met opstaande opvang rand in hip Powder Blue. Onmisbaar als je kindje zelfstandig gaat eten en uiteraard ook smossen!
€ 13,95

Silicone slab Mineral Yellow

Handige silicone slap met opstaande opvang rand in hip Mineral Yellow. Onmisbaar als je kindje zelfstandig gaat eten en uiteraard ook smossen!
€ 13,95

Tutketting Cloud Mauve Wood

Trendy speenketting Cleo Cloud Mauve-Wood van Mushie
€ 16,95