✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 99,00 Max: € 150,00
99 150

Micro steps

Merk Micro steps

Het verhaal begint 20 jaar geleden in Zurich, toen Wim Ouboter, de oprichter van Micro, zijn favoriete slager net te ver vond om te lopen, maar te dichtbij om de auto te pakken. ‘Ik noemde het een micro-afstand’, zegt hij zelf. Hij besloot een nieuw vervoermiddel te ontwerpen om deze afstand te overbruggen. Wim verbeterde ‘zijn’ step net zo lang tot hij er ‘cool’ uitzag en klein genoeg om in een rugzak te stoppen. In navolging van de introductie van de Kickboard werden een aantal andere twee - en driewielige steps ontwikkeld die inmiddels wereldwijd verkocht worden.
De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en cutting-edge technologie, waarmee een nieuwe standaard is neergezet voor innovatieve, compacte en draagbaare lifestyle mobility produkten. Vandaag de dag zet Micro als marktleider de traditie voort en blijft kwaliteit en innovatie leveren.
Micro steps zijn veel meer dan een trend. Ze vertegenwoordigen een levenstijl: fun, sportiviteit en een vervoermiddel in één.

Alle steps uit het Micro gamma zijn vlot bestelbaar. Voor meer info: mail info@pimpelenmees of op het telefoonnummer 055607185 

Sorteren op

Maxi Deluxe Eco 5+

Stoere en sterke 3 wiel steps voor grote kinderen vanaf 5 jaar.
€ 149,95

Mini Deluxe Groen LED

De Mini Micro Deluxe is de perfecte step voor de allerkleinsten.
€ 104,99

Mini Deluxe Geel

De Mini Micro Deluxe is de perfecte step voor de allerkleinsten.
€ 99,95

Sprite micro Blauw Aztec

De duurzame blauw metallic Sprite Step is een klassieke tweewiel-step van Micro-steps. Stijlvol en kwalitatief voor jaren stepplezier!
€ 109,95