✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 5,00 Max: € 90,00
5 90

Gezelschapsspellen

Sorteren op

Werpspel Nummers 5+

Leuk houten werpspel.
€ 29,95

KUBB XL Original 5+

Het doel is, om eerst alle basistorens van de tegenpartij omver te werpen met de werpstokken, en daarna de koning!
€ 45,95

Halli Galli Actiespel 6+

Het snelle reactiespel! Sla op de bel zodra er 5 dezelfde vruchten te zien zijn. Maar pas op als je te vroeg slaat. Wie wint alle kaarten?
€ 15,99

Clever Junior Dobbelspel 5+

Clever Junior is een versimpelde en vrolijke versie van het populaire dobbelspel Clever.
€ 15,99

Clever tot de derde macht Dobbelspel 8+

Het snelle, slimme dobbelspel voor het hele gezin! Met dezelfde basisregels maar nieuwe scoremogelijkheden en bonussen staan nieuwe tactische uitdagingen op je te wachten!
€ 15,99

Clever Dobbelspel 8+

Het snelle, slimme dobbelspel voor het hele gezin! Werp met de dobbelstenen en kies er één. Elke dobbelsteen heeft een eigen kleur en geeft op je scoreblad op een eigen manier punten. Elke dobbelsteen lager dan degene die je kiest gaat naar je tegenspelers. Kies slim en creëer combo’s voor extra veel punten. Hoe clever ben jij?
€ 15,99

Regenwormen Uitbreiding Dobbelspel 8+

Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen. Met 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten. Zo wordt Regenwormen nog leuker!
€ 14,99

Vlotte geesten Kaartspel 6+

Combineren en reageren! Pak zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel. De manier waarop dit wordt bepaald, verschilt per kaart.
€ 15,99

Regenwormen Dobbelspel 8+

Verzamel zoveel mogelijk wormen in dit snelle dobbelspel. En lukt dat niet eerlijk, dan pak je ze gewoon van een ander af.
€ 15,99

Dodo 6+

Red het ei van de dodo! Dodo is een hilarisch familiespel, dat draait om snelheid, goede samenwerking en een ijzersterk geheugen.
€ 32,99

Speed Cups XL 6+

Zet zo snel mogelijk 5 gekleurde bekers op of naast elkaar zoals de kaart aangeeft. Speed Cups XL, nu met het basisspel en de uitbreiding in één doos.
€ 20,99

Paleo 10+

Een uitdagend coöperatief avontuur van 999 games in prehistorische tijden. In Paleo is het eten of gegeten worden, iedere dag weer. Probeer dus samen als één stam te overleven in een wereld vol gevaren.
€ 42,99

Spookslot 6+

Ontsnap uit het spannende Spookslot! Stap voor stap loop jij als paranormaal onderzoeker door het onheilspellende kasteel. Één verkeerde stap is in dit bordspel genoeg om een van de geheime valstrikken van het spook in werking te zetten. Ontwijk alle vallen en race zo snel mogelijk van de top van het spookslot naar de uitgang!
€ 24,99

Andor: Jonge helden 7+

Ga met de jonge helden van Andor op avontuur! Deze junior-variant van het bekende De Legende van Andor heeft gestroomlijnde spelregels, een kleurrijke vormgeving en tal van avonturen voor jongere spelers!
€ 34,99

Juicy Fruit 10+

Exporteer fruit vanuit jouw persoonlijke eiland! In dit tropische tegelspel oogst je fruit door zoveel mogelijk met fruittegels te schuiven.
€ 34,99

Stenen tijdperk 10+

Toegankelijk strategisch bordspel voor de hele familie. Jaag op wild, ontwikkel gereedschap en verzamel verschillende grondstoffen om hutten te bouwen!
€ 39,99

30 Seconds Vlaamse editie 12+

Spectaculair partyspel voor teams. Omschrijf binnen 30 seconden 5 verschillende begrippen. Dan blijkt hoe kort een halve minuut is. Met op Vlaanderen toegespitste begrippen!
€ 39,99

Legenden Andor 10+

Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin. Verdedig Andor als tovenaar, dwerg, boogschutter of krijger tegen onder andere trollen en een oeroude draak.
€ 44,99

Terra 10+

Terra het educatief spel over verschillende locaties in de wereld. Wie weet het antwoord op de meest uiteenlopende vragen?
€ 29,99

Carcassonne Circus 7+

Constructieve uitbreiding op Carcassonne.
€ 14,99

Carcassonne Schapen en heuvels 7+

Constructieve uitbreiding op Carcassonne. De Schaapsfiches en wijngaarden bieden mogelijkheden om op andere manieren punten te scoren.
€ 14,99

Carcassonne 7+

Legspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun meeples inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Het favoriete strategische familiespel van 999 games.
€ 34,99

Qwirkle +8

Abstract familiespel van 999 games voor het hele gezin. Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten.
€ 39,99

Jakkiebak! Kippenkak! 4+

Verplaats je kip door het juiste plaatje om te draaien en roof de staartveren van je medespelers. Een vrolijk geheugenspel van 999 games voor jong…en oud!
€ 24,99