✓ Ruim aanbod speelgoed en decoratie
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of bij afhaling in winkel
✓ Gratis cadeaupapier
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 145,00 Max: € 165,00
145 165

Early Rider

Merk Early Rider

Geïnspireerd door zijn zoontje, heeft Andy Loveland in 2006 het merk Early Rider opgericht. Early Rider® is een Brits bedrijf, gevestigd in Henley. Hun benadering voor het ontwerp, de techniek en de veiligheid is er een zonder compromissen. Dit maakt het merk onderscheidend. Zij streven ernaar om mooie pre-school loopfietsen te produceren, om kinderen op een leuke en veilige manier te mobiliseren. En zijn daar volledig in geslaagd

Alle loopfietsen zijn gebouwd uit vederlicht gepolierd berkenhout met FSC certificaat. De onderdelen van de fiets voldoen ver boven de opgelegde veiligheidsnormen in Europa en de VS. De wielen zijn uitgerust met echte banden, veiligheidsdopjes en gelagerde assen.

Na jaren zorgvuldig ontwikkelen is Early Rider er goed in geslaagd een moderne uitvoering van een pre-loopfiets voor de aller kleinsten op de markt te zetten. De Spherovelo is een revolutionaire nieuwe ‘fiets’ voor kinderen tussen de 1 en 21/2 jaar oud. Dit model is als voorloper op de loopfiets.

Sorteren op

Loopfiets Lite Natural 1,5-4 jaar

De combinatie van een hip design, topkwaliteit, ergonomie en veiligheid resulteert in een prachtige, extra-lichte houten loopfiets.
€ 145,00

Loopfiets Classic Natural 2,5-5 jaar

De Early Rider loopfiets is niet alleen de meest stabiele leerfiets, maar ook de coolste. De Classic is voor kids van 2 tot 5 jaar.
€ 165,00