✓ Ruim aanbod baby en kids
✓ Gratis verzending vanaf 75€ of gratis ophaling winkel Oudenaarde
✓ Gratis inpak service
✓ Echte winkel
Filter

Filteren op:

Alles verwijderen
Min: € 12,00 Max: € 45,00
12 45

999 games

Merk 999 games

999 Games is een uitgever van bord- en kaartspellen, opgericht in 1998. 

999 Games streeft ernaar om zowel in uitvoering als inhoudelijk de hoogste kwaliteit te bieden. Daarbij wordt vooral aandacht geschonken aan originaliteit, herspeelbaarheid en de kwaliteit van het speelmateriaal. Het bekendste spel in het assortiment van 999 Games is De Kolonisten van Catan maar ook Carcassonne, Halli Galli, Regenwormen en De Weerwolven van Wakkerdam zijn ongekend populair.

Sorteren op

Regenwormen Uitbreiding Dobbelspel 8+

Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen. Met 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten. Zo wordt Regenwormen nog leuker!
€ 14,99

Vlotte geesten Kaartspel 6+

Combineren en reageren! Pak zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel. De manier waarop dit wordt bepaald, verschilt per kaart.
€ 15,99

Kakkerlakkensalade Kaartspel 6+

Speel groentekaarten en benoem ze op de juiste manier. Kakkerlakken maken het je moeilijk. Maar in dit chaotische spel heet een tomaat ook regelmatig paprika, bloemkool of...toch tomaat. Elke aarzeling is fataal.
€ 12,99

Dodo 6+

Red het ei van de dodo! Dodo is een hilarisch familiespel, dat draait om snelheid, goede samenwerking en een ijzersterk geheugen.
€ 32,99

Speed Cups XL 6+

Zet zo snel mogelijk 5 gekleurde bekers op of naast elkaar zoals de kaart aangeeft. Speed Cups XL, nu met het basisspel en de uitbreiding in één doos.
€ 20,99

Paleo 10+

Een uitdagend coöperatief avontuur van 999 games in prehistorische tijden. In Paleo is het eten of gegeten worden, iedere dag weer. Probeer dus samen als één stam te overleven in een wereld vol gevaren.
€ 42,99

Andor: Jonge helden 7+

Ga met de jonge helden van Andor op avontuur! Deze junior-variant van het bekende De Legende van Andor heeft gestroomlijnde spelregels, een kleurrijke vormgeving en tal van avonturen voor jongere spelers!
€ 34,99

Juicy Fruit 10+

Exporteer fruit vanuit jouw persoonlijke eiland! In dit tropische tegelspel oogst je fruit door zoveel mogelijk met fruittegels te schuiven.
€ 34,99

30 Seconds Vlaamse editie 12+

Spectaculair partyspel voor teams. Omschrijf binnen 30 seconden 5 verschillende begrippen. Dan blijkt hoe kort een halve minuut is. Met op Vlaanderen toegespitste begrippen!
€ 39,99

Legenden Andor 10+

Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin. Verdedig Andor als tovenaar, dwerg, boogschutter of krijger tegen onder andere trollen en een oeroude draak.
€ 44,99

Terra 10+

Terra het educatief spel over verschillende locaties in de wereld. Wie weet het antwoord op de meest uiteenlopende vragen?
€ 29,99

Carcassonne Circus 7+

Constructieve uitbreiding op Carcassonne.
€ 14,99

Carcassonne Schapen en heuvels 7+

Constructieve uitbreiding op Carcassonne. De Schaapsfiches en wijngaarden bieden mogelijkheden om op andere manieren punten te scoren.
€ 14,99

Carcassonne 7+

Legspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun meeples inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Het favoriete strategische familiespel van 999 games.
€ 34,99

Carcassonne Junior 4+

Sterk vereenvoudigde versie van het populaire Carcassonne van 999 games. Omdat de landschaptegels altijd passen, is het spel uitstekend geschikt voor jonge kinderen.
€ 27,99

Qwirkle +8

Abstract familiespel van 999 games voor het hele gezin. Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten.
€ 39,99

Kolonisten van Catan 10+

Kolonisten van Catan is een populaire handelsspel! De spelers ruilen grondstoffen met elkaar om straten, dorpen en steden te kunnen bouwen.
€ 44,99

Kolonisten van Catan Junior 6+

Piratenvariant voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Bouw forten en roep de hulp van Coco de papegaai in. Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.
€ 29,99